torstai 12. helmikuuta 2009

Totsrai

Vauva tuli sunnuntaina isin luota kovasti kipeänä, oli 40 asteen kuumeessa vielä maanantainakin niin käytin lääkärissä - keuhkoputkentulehdus ja korvatulehdus, antibioottikuurille päästiin. Isopoikakin tulee nyt perjantaina ja on täällä koko ensi viikon :)

Viime aikoina pyörinyt mielessä kovasti suunnitelmia sen suhteen, mitä sitä nyt elämällään sitten tekisi. Liikuntaharrastusta ajattelin yrittää kehittää, lisäksi syntyi päätös hakea nyt ensi kuun yhteishaussa opiskelemaan lähihoitajaksi. Vanhuksia kääntelemään minusta ei todella olisi, tarkoitus olisi sitten tulevaisuudessa päästä tekemään töitä lasten tai nuorten parissa. Saa nähdä mitä tästäkin taas tulee.. Tavoitteena olis myös tutustua muutamiin uusiin ihmisiin. Toisin sanoen, ajattelin hankkia elämän. Olen hyvin, hyvin skeptinen suunnitelman toteutumisen suhteen - pessimistihän ei tunnetusti pety.

Mulla on tänään illalla varattuna aika kuntotestiin, kertoilen siitä sitten lisää kunhan olen tullut käyneeksi.

Meneillään vaatevarastojen kevätsiivous, pitäis varata kirpparipöytä kun tota vaatetta on aivan älyttömästi liikaa enkä käytä kuitenkaan ku murto-osaa noista. Muutakin minulle turhaa tavaraa on tullut esille noissa muuttohommissa, nekin saa lähteä kirpparille ja jos ei mene kaupaksi, niin julmasti roskiin tai ekotorille lahjoituksena.

Blargh. Ajatus karkailee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti