perjantai 16. tammikuuta 2009

Painan 70 kiloa. 70 hiton kiloa. Eih. Siitä ei sen enempää, kyllä tämä tästä... >.< Mutta siis hei, ihan oikeasti, 7 kiloa kahdessa kuukaudessa!?

Käytiin vauvelin kanssa Johannan luona, oli mukavaa saada ees hetkeksi vaihtelua tähän kotona kököttämiseen. Suunnitelmissa oli lähteä tänä viikonloppuna E:n kanssa Turkuun, mutta se kaatui sitten lapsenvahdin puuttumiseen. Surkeeta, ehdin jo innostua ihan kunnolla - vihdoin pääsis ulos tästä kämpästä ja tekemään jotain fiksumpaa kuin koneella istuminen / tekemisen puutteen valittaminen / angstaus / syöminen.

Isopoika on oleillut nyt enimmäkseen isin luona, vauveli on onnessaan kun saa olla jatkuvasti shown keskipisteenä ja käyttää asemaansa hyödyksi minkä kerkeää. Kerta kaikkiaan mahtava ipana; ihme, että olen tehnyt sen ihan itse (ok, sain hieman apua....).

Hirvittävä pääjumi. Ajattelin alkaa pitämään taas miljoonannen kerran blogia, jos vaikka saisin päätäni purettua sen verran etten ihan täysin hajoilisi. Olen yrittänyt katsella kouluja ja työpaikkoja, mutta aika heikolta vaikuttaa.
Ei - kerta - kaikkiaan - mitään - tekemistä !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti